Масло ГХІ – чисте задоволення у кожній ложці. Ми готуємо його з якісного органічного вершкового масла за технологією, яка прибирає з нього домішки, молочні білки, лактозу та воду, залишаючи в ньому тільки чисте масло молока з усіма його корисними властивостями та надаючи йому м'якого горіхово-вершкового смаку. Топлене масло ГХІ - незамінний помічник господині на кухні. Не прогоркає, не окислюється і не горить при жарці, як багато інших масел, і до того ж зберігає корисні якості протягом тривалого часу.
Користь масла перевірена тисячоліттями у різних народних культурах. Воно цілюще впливає на нервову систему, травлення, підвищує імунітет, сприяє очищенню організму, насиченню його вітамінами і жирними кислотами, а при бажанні його можна використовувати як засіб для шкіри.
Використання масла Гхі в кулінарії: Масло Гхі ідеально підходить для різних страв. Його можна додавати в каші для ніжного вершкового смаку, для обсмажування овочів і м'яса, додавати у випічку, замість звичайного масла, навіть намазувати на тости. Також топлене масло Гхі чудово поєднується з кавою або іншими гарячими напоями, додаючи глибини смаку та корисних жирів.
Склад: 100% очищене сертифіковане органічне вершкове масло.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г:3756 кДж (kj) /897,8 ккал (kcal) Поживна (харчова) цінність на 100 г: Жири - 99,7 г (g) у т.ч. жирні насичені кислоти - 62 г (g) Вуглеводи - 0 г (g) у т.ч. цукри - 0 г (g) Білки - 0,1 г (g) Сіль - 0 г (g)
Умови зберігання масла: Прохолодне темне місце, уникати попадання води.