Топлене масло (гхі) Чистий Смак - це вершкове масло, очищене від лактози, молочного білка, вологи та будь-яких інших домішок за допомогою тривалого томління при невисокій температурі. Таким чином ми отримуємо майже 100% (99,7%) молочний жир – найцінніше, що є у молоці.
Чим корисне топлене масло гхі?
Вітаміни А, Е, D і К
Масло містить вітаміни та корисні мікроелементи, які позитивно впливають на наше здоров'я.
Омега-9 і омега-6
Багате необхідними організму поліненасиченими жирними кислотами.
Масляная кислота
Топлене масло захищає від утворення злоякісних клітин, бере участь в синтезі білків.
Не містить лактози
Лактоза прибирається шляхом лагідного витоплювання без додавання ферментів.
Гіпоалергенне
Не містить молочних білків, тому легко засвоюється та не викликає алергічних реакцій.
100% натуральне
Без ГМО, рослинних жирів, барвників, емульгаторів, ароматизаторів та консервантів.
Використання масла Гхі в кулінарії і не тільки
Корисна основа для смаження
Топлене масло вважається ідеальним для смаження на відміну від звичайної рафінованої олії, яка проходить обробку хімічними речовинами, високою температурою та містить трансжири. Воно має високу температуру димлення, тому при готуванні не утворюються канцерогени, які провокують виникнення раку.
Смачні страви для здоров'я
Топлене масло можна вживати в їжу, намазавши на хліб чи змастивши млинці. Воно підходить для заправки гарнірів та приготування соусів для пасти, салатів або теплих закусок. Топлене масло буде гарною основою маринаду для запікання м'яса, риби чи овочів. Гхі можна використовувати в приготуванні супів, каш, випічки, солодощів тощо. Дієтологи радять додавати Гхі в каву, але таким напоєм не можна зловживати! Також Гхі зустрічаються в рецептах куркума-лате та різних коктейлів.
Для дитячого меню
Топлене масло за своїм складом та властивостями підходить дітям з 8-ми місячного віку. Педіатри радять додавати його в каші або тушковані овочі.
Додаткове застосування
Топлене масло Гхі широко використовується в косметології, в різноманітних оздоровчих та SPA процедурах. Гхі покращує стан шкіри, тому часто застосовується як масажне масло. В Аюрведичній практиці масло Гхі вважається одним із найцінніших продуктів.
Як ми виготовляємо топлене масло?
Обираємо якісну сировину
Ми використовуємо тільки фермерське вершкове масло найвищої якості, а також вершкове масло, виготовлене на сертифікованих органічних фермах європейського зразка.
Томимо масло 30-40 годин
При нижчій сталій температурі до 98 С. Через це ми називаємо наше масло ТОМЛЕНИМ. Така технологія дозволяє зберегти всі корисні властивості масла та зробити його близьким до рецептури, яку використовували за давніх часів українські господині
Завершальний етап
Потім масло пропускається через спеціальні фільтри. Розливається в чисту стерильну тару та охолоджується.
Гарантія якості
Топлене масло Гхі Чистий Смак пройшло сертифікацію та багаторівневі перевірки. Воно повнустю відповідає стандартам ДСТУ, що підтверджено відповідними сертифікатами.
Ми дуже цінуємо відгуки, які отримуємо від наших замовників. Вони заряджають нас оптимізмом та бажанням удосконалюватись.
Часті запитання
Топлене масло в закритому вигляді має довготривалий термін зберігання. Вже відкриту баночку радимо зберігати в холодильнику. Бажано, щоб в масло не потрапляли крихти, залишки їжі чи волога. Так масло буде довше радувати вас своєю користю та смаком.
Смак та аромат топленого масла Чистий смак може змінюватись залежно від пори року. Коли кормова база корів переходить з літнього різнотрав'я на сіно в холодну пору року, змінюється і структура молока. Надалі це впливає на кінцевий продукт. Оскільки ми не додаємо в топлене масло барвників та ароматизаторів, майте на увазі, що в різних партіях може бути масло з різною інтенсивністю аромату та смаку. Влітку Гхі має більш виражений аромат та жовтий колір, а взимку масло світліше та легше на смак.
Зробити замовлення можна на нашому сайті або на наших сторінках в соціальних мережах Також ви можете знайти нашу продукцію в магазинах біля свого дому. Нижче представляємо список наших партнерів та карту розміщення магазинів.