Фундукова паста AUMi виготовляється з сортового українського фундука, вирощеного на екологічно чистих землях Вінницької області. Паста створюється з трьох великоплідних сортів, які вирощуються без хімікатів більше ніж 30 років. Горіхи сушаться на сонці та розколюються перед використанням для збереження свіжості. Обсмажування відбувається в інноваційній печі за американською технологією, що дозволяє зберегти корисні властивості. Ядра швидко охолоджуються і перемелюються на низьких оборотах, щоб уникнути окислення. Виділення олії на поверхні підтверджує натуральність продукту та відсутність трансжирів та емульгаторів в складі. Перед вживанням рекомендується ретельно перемішати. Використання: Пасту можна вживати з фруктами, на тостах, у кашах, смузі або використовувати для десертів. Якщо додати до фундукової пасти какао або кероб, мед або кленовий сироп, мадагаскарську ваніль, трохи оливкової олії й дрібку солі, то вийде натуральний десерт з класичним знайомим з дитинства смаком (а-ля "фундучелла").
Склад:
Умови зберігання пасти:
Склад:
100% ядро фундука. Може містити сліди залишків інших горіхів. Без глютену, без рафінованого цукру, без трансжиру, без ГМО, без пальмової олії, без лактози