Унікальність пасти полягає в неперевершеному поєднанні українського багатосортового солодкого мигдалю з екологічних територій Ізмаїльського району та американського непастеризованого мигдалю Nonpareil Extra №1.Мигдаль Nonpareil Extra №1 має великий калібр 23/25, з мінімальними дефектами (менше 5% подряпин та менше 1% зламаних ядер). Для виготовлення пасти використовується американська технологія короткочасного обсмажування в потоці гарячого повітря, що зберігає корисні властивості. Після просушування ядра перемелюються на низьких оборотах, щоб уникнути окислення олії. Готується з відбірних горіхів у малих партіях для свіжості. Наявність шкірки надає пасті насичений смак. Консистенція текуча, що робить пасту універсальною. Використання: Підходить для тостів, каш, десертів та рослинного молока. Перед вживанням рекомендується розмішати.
Склад:
Умови зберігання пасти:
Склад:
100% мигдаль (підсушений, мелений). Може містити сліди залишків інших горіхів. Без глютену, без рафінованого цукру, без трансжиру, без ГМО, без пальмової олії, без лактози.