Шоколад bean to bar Stranger Madagascar 70% какао, 50 г
Stranger
187,00
грн.
грн.
В кошик
Меланжевий шоколад Madagascar 70% (bean to bar).
Цей темний шоколад виготовлений з какао-бобів сорту Trinitario, вирощених у долині Самбірано, район Амбанджа, на Мадагаскарі. Врожай 2020 року.
Смаковий профіль: Цитрусові і червоні фрукти.
Смак шоколаду: Шоколад відзначається багатством смакових нот. У цьому врожаї особливо яскраво проявляються вишня та родзинки, з помірною терпкістю. Легкі аромати фруктового цвітіння додають ніжності. Післясмак насичений і тривалий. Це шоколад, який запам'ятається, оскільки здатен дивувати і залишити яскраві враження.
Склад: Какао-боби Madagascar, нерафінований тростинний цукор, масло какао, морська сіль. Вміст какао: не менше 70%.
Харчова цінність (на 100 г): Білки — 7,7 г Жири — 40 г (з яких насичені — 23 г) Вуглеводи — 35 г (з яких цукор — 30 г) Сіль — 0,2 г
Енергетична цінність: 532 ккал / 2228 кДж
Без лецитину, ароматизаторів, консервантів, сої, молочних продуктів, яєць та глютену.
Термін зберігання: 12 місяців при температурі 18 ± 3 ˚С і вологості не більше 65%.