Шоколад bean to bar Stranger Madagascar 70% какао, 50 г

Stranger
187,00
грн.
Меланжевий шоколад Madagascar 70% (bean to bar).

Цей темний шоколад виготовлений з какао-бобів сорту Trinitario, вирощених у долині Самбірано, район Амбанджа, на Мадагаскарі. Врожай 2020 року.

Смаковий профіль:
Цитрусові і червоні фрукти.

Смак шоколаду:
Шоколад відзначається багатством смакових нот. У цьому врожаї особливо яскраво проявляються вишня та родзинки, з помірною терпкістю. Легкі аромати фруктового цвітіння додають ніжності. Післясмак насичений і тривалий. Це шоколад, який запам'ятається, оскільки здатен дивувати і залишити яскраві враження.

Склад:
Какао-боби Madagascar, нерафінований тростинний цукор, масло какао, морська сіль.
Вміст какао: не менше 70%.

Харчова цінність (на 100 г):
Білки — 7,7 г
Жири — 40 г (з яких насичені — 23 г)
Вуглеводи — 35 г (з яких цукор — 30 г)
Сіль — 0,2 г

Енергетична цінність: 532 ккал / 2228 кДж

Без лецитину, ароматизаторів, консервантів, сої, молочних продуктів, яєць та глютену.

Термін зберігання: 12 місяців при температурі 18 ± 3 ˚С і вологості не більше 65%.
З цим товаром купують: