Сублімоване яблуко Панфрут — хрумка класика з нотками свіжості. Консистенція та смак: Хрумкі скибочки з ніжною текстурою. Має природну солодкість з виразною кислинкою. Колір та аромат: Ніжно-карамельна скоринка на білій м’якоті. Аромат — легкий, фруктовий, розкривається при вживанні. Технологія: Сублімація зберігає 97% користі. Використовуються добірні фрукти зі шкіркою, заморожуються і висушуються без домішок. 15 г = майже 200 г свіжих яблук. Користь: Містить вітаміни A, B, C, PP, мінерали (калій, цинк, залізо, фосфор), клітковину та пектини. Підтримує енергію, травлення та рівень гемоглобіну. Як вживати: Ідеально для перекусів, мюслі, десертів, випічки, напоїв і навіть узвару.