Сублімований персик, ніби зібраний прямо з сонячного саду, поєднується з м'яким молочним шоколадом, який обвиває його, як теплий літній вечір. Кожен шматочок — це подорож у світ фруктового благополуччя, де ніжність шоколаду дарує відчуття спокою, а персик відправляє в спогади про теплі сонячні дні. Ваша душа розцвітає від смаку, що залишає після себе цей десерт — як яскраве, безтурботне літо, яке триватиме в кожному шматочку цієї неймовірної смакоти. Сублімація дозволяє зберегти всі корисні властивості персиків. На відміну від сушених фруктів, де в процесі сушіння можуть втрачатися вітаміни, сублімовані персики зберігають всі свої корисні компоненти. Він містить вітамін A, який підтримує здоров’я шкіри і зору, а також клітковину, яка сприяє нормалізації травлення.