Натуральний концентрований курячий бульйон створений за класичною технологією: довге варіння курячого м’яса, супового набору, овочів та добірних спецій. Завдяки пастеризації він зберігає глибокий смак та аромат справжнього домашнього бульйону. При додаванні окропу концентрат миттєво перетворюється на прозорий, насичений, наваристий натуральний бульйон, який підходить і для пиття, і для основи перших страв, соусів чи рагу. Це зручний формат, коли потрібен готовий бульйон без тривалого варіння. Склад: бульйон з курячого м’яса та овочів (вода питна, каркас курячий 31,9%, гомілка куряча на кістці 14,0%, морква печена, цибуля печена, часник свіжий, лавровий лист), сіль кухонна, перець чорний горошок, куркума мелена, коріандр мелений, фенугрек цілий, розмарин сушений, перець духмяний горошок, фенхель цілий, чебрець сушений. Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 923,37 kJ/кДж (220,7 kcal/ккал). Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: жири – 14,46 g(г), у тому числі насичені – 0,26 g(г); вуглеводи – 3,76 g(г), у тому числі цукри – 0,01 g(г); білки – 18,89 g(г); сіль – 0,16 g(г). Алергени: Продукт може містити сліди глютену, молочних продуктів, яєць, риби, горіхів, арахісу, насіння кунжуту, селери, гірчиці. Термін придатності та умови зберігання: до 12 місяців при температурі від -18°C до +25°C та відносній вологості не більше 75%. Спосіб приготування: Вилийте вміст дойпаку у склянку та розмішайте з 240 мл окропу. Отримайте миттєвий концентрований курячий бульйон, готовий до використання.