Натуральний концентрований пастеризований яловичий бульйон, зварений на основі яловичого м’яса, яловичих кісток, овочів та спецій. При додаванні окропу миттєво перетворюється на 100% натуральний прозорий наваристий яловичий бульйон. Його можна використовувати для приготування питного бульйону, перших страв та соусів. Склад: бульйон з яловичих кісток та ребер (вода питна, яловичі кістки 27,0%, яловиче ребро 12,0%), овочів, спецій та прянощів (морква, цибуля, сіль, часник, коріандр цілий, розмарин, гірчиця зерно, перець чорний горошок, пажитник, перець духмяний, перець білий, ялівець). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g продукту: 295,52 kJ (70,6 kcal). Поживна цінність на 100 g продукту: жири – 3,93 g, у тому числі насичені – 0,01 g; вуглеводи – 0,75 g, у тому числі цукри – 0,20 g; білки – 8,07 g; сіль – 0,04 g. Алергени: Продукт може містити сліди глютену, молочних продуктів, яєць, риби, горіхів, арахісу, насіння кунжуту, селери, гірчиці. Термін придатності та умови зберігання від дати виготовлення: за відносної вологості повітря не більше ніж 75% і температурі від -18°С до +25°C – не більше 12 місяців. Спосіб приготування: Вилийте вміст дойпаку в склянку та розмішайте з 240 мл окропу.