Шоколад bean to bar Stranger Guatemala 70% какао, 100 г

Stranger
343,00
грн.
Меланжевий шоколад Guatemala 70% (bean to bar).

Цей шоколад виготовлений з какао-бобів, що вирощуються в департаменті Альта-Верапас, Гватемала, поруч із лагуною Лачуа — великим незайманим озером. У "Еко-регіоні Лачуа" місцеві майя Кекчі вирощують какао, мед, кардамон, кукурудзу та інші культури. Врожай зібраний у період з березня по червень 2020 року.

Смаковий профіль:
Смак шоколаду вражає яскравими фруктовими нотами лимона, полуниці та кави. Він має виразний горіхово-шоколадний відтінок з кислинкою та цитрусовими нотами.

Склад: Какао-боби Guatemala, нерафінований тростинний цукор, масло какао, морська сіль.
Вміст какао: не менше 70%.

Харчова цінність (на 100 г):
Білки — 7,7 г
Жири — 40 г (з яких насичені — 23 г)
Вуглеводи — 35 г (з яких цукор — 30 г)
Сіль — 0,2 г
Енергетична цінність — 532 ккал / 2228 кДж

Без лецитину, ароматизаторів, консервантів, сої, молочних продуктів, яєць та глютену.

Термін зберігання: 12 місяців при температурі 18 ± 3 ˚С і вологості не більше 65%.
З цим товаром купують: