Шоколад bean to bar Stranger Guatemala 70% какао, 100 г
Stranger
343,00
грн.
грн.
В кошик
Меланжевий шоколад Guatemala 70% (bean to bar).
Цей шоколад виготовлений з какао-бобів, що вирощуються в департаменті Альта-Верапас, Гватемала, поруч із лагуною Лачуа — великим незайманим озером. У "Еко-регіоні Лачуа" місцеві майя Кекчі вирощують какао, мед, кардамон, кукурудзу та інші культури. Врожай зібраний у період з березня по червень 2020 року.
Смаковий профіль: Смак шоколаду вражає яскравими фруктовими нотами лимона, полуниці та кави. Він має виразний горіхово-шоколадний відтінок з кислинкою та цитрусовими нотами.
Склад: Какао-боби Guatemala, нерафінований тростинний цукор, масло какао, морська сіль. Вміст какао: не менше 70%.
Харчова цінність (на 100 г): Білки — 7,7 г Жири — 40 г (з яких насичені — 23 г) Вуглеводи — 35 г (з яких цукор — 30 г) Сіль — 0,2 г Енергетична цінність — 532 ккал / 2228 кДж
Без лецитину, ароматизаторів, консервантів, сої, молочних продуктів, яєць та глютену.
Термін зберігання: 12 місяців при температурі 18 ± 3 ˚С і вологості не більше 65%.