Каталог
Контакти
Опт
Книга рецептів
Каталог
Контакти
Доставка і оплата
Опт
Рецепти
Блог
Оформлення замовлення
Ваше ПІБ
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод
Activate
Варіанти доставки
Коментар
Звідки дізнались про нас?
Блогер
Інше (написати в коментарях до замовлення)
Друзі/знайомі
Mastercard Більше
Нема відповіді
Партнер
Повторне замовлення
Пошук в Google
Пошук в Instagram/Facebook
Реклама в Google
Реклама в Instagram/Facebook
Розетка
Сільпо та інші партнери
Payment method
Готівкою при отриманні
Visa, Mastercard WayForPay
Необхідне поле
помилка в е-мэйл
помилка в імені
помилка у номері телефону
занадто коротке значення
Замовити
Необхідне поле
помилка в е-мэйл
помилка в імені
помилка у номері телефону
занадто коротке значення
Блог
Гхі з хлібом
Само по собі масло Гхі має м'який огортаючий смак, але якщо його намазати на чорний хліб, підсмажений у тостері, і трохи посолити — поєднання виходить дуже яскравим і насичуючим. Це одна з найулюбленіших і найчастіших страв у нашій сім'ї.
Рекомендуємо
Інші матеріали блогу
Блог: Відмінність Гхі від топленого масла
Чим відрізняється масло Гхі від звичайного топленого масла?
Блог: Як зберігати масло Гхі
Умови та правила зберігання масла Гхі
Блог: Гхі як засіб від хвилювання
Як масло Гхі допомагає нервовій системі
Блог: Гхі та кава
Як можна використовувати масло Гхі з кавою і чим це корисно
Блог: Масло Гхі - ідеальне для смаження
Чому олія Гхі найкраще підходить для смаження?