Блог

Масло Гхі — ідеальне для смаження

Масло Гхі має високу температуру димлення (близько 250 градусів, смаження відбувається при температурі близько 130 градусів), саме тому — це одне з найкращих масел для смаження. Гхі не виділяє шкідливі речовини при нагріванні, не прогоркає і довго зберігається. Це єдине масло, яке можна повторно нагрівати без шкоди для здоров'я та смаку страв.

Овочі, засмажені на Гхі, набувають тонкого, приємного, теплого аромату. Гхі чудово підходить для смаження м'яса, риби, сиру, його можна додавати в каші, макарони.

У своїй повсякденній практиці готування ми не зустрічали обмежень на використання масла Гхі для смаження.

Самий безпечний фритюр — масло Гхі, млинці на маслі Гхі стають надзвичайно смачними та ароматними.
Рекомендуємо спробувати
Інші матеріали блогу